MRWN

In de media

Je kunt letterlijk geen krant openslaan zonder negatieve berichtgeving over moslims tegen te komen. Haat- en lastercampagnes tegen de Islam lijken eerder regel dan uitzondering. Dit terwijl de islamitische gemeenschap sinds jaar en dag een onmiskenbare positieve bijdrage levert aan de Nederlandse maatschappij.

Op geen enkele manier is de huidige islamofobie goed te praten. Echter, de islamitische gemeenschap kan ook zelf de islamofobie in het publieke domein bestrijden, door een positieve beïnvloeding van het islamdebat. Niet op een onderdanige manier, maar door gewoon eerlijk en duidelijk te zijn over onze identiteit. Onze islamitische identiteit, die inmiddels onderdeel is van de Nederlandse cultuur, conflicteert immers niet met de bestaande wetgeving, maar wordt juist beschermd door de wet. Wij kunnen dit niet vaak genoeg herhalen!

Neem contact met ons op!

Heb je vragen of hulp nodig? Stuur ons vrijblijvend een bericht.

Contacteer ons

MRWN wenst een eerlijke en juiste weerspiegeling van de islam en de moslims in Nederland te verspreiden.

Hieronder valt ook het tegengaan van valse berichtgeving en lastercampagnes. Daarnaast ondersteunt MRWN islamitische organisaties en individuen hun bijdrage aan deze maatschappij te vergroten en deze ook zichtbaar te maken.

Via onze contacten in de media kunnen wij misstanden aan de kaak stellen. Hiermee stimuleren wij de vrijheid van meningsuiting en het recht op een vrije nieuwsgaring ten behoeve van de moslims in Nederland.