Onterecht te boek staan als terrorist of radicaal

De afgelopen maanden heeft MRWN tientallen meldingen ontvangen van personen die aangeven dat er in het kader van terrorisme bestrijding, nationaal of internationaal onjuiste informatie over hen is gedeeld. Uit hun verhalen komt een beeld naar voren van een stelselmatige en onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens waardoor levens worden verwoest.

MRWN is na onderzoek tot de conclusie gekomen dat de Nederlandse overheid hierin een belangrijke rol heeft gespeeld. Opvallend is dat de autoriteiten, in de casussen die MRWN bekend zijn, zelf aangeven dat er niets vreemds bekend is over deze personen.

Op 29 september heeft de VPRO (Nederland 2) een uitzending gewijd aan dit probleem. Ook MRWN komt tijdens de uitzending ‘Onzichtbare muren’ aan het woord.

https://www.vpro.nl/argos/lees/onderwerpen/artikelen/2022/Nederlanders-geweerd-om-terrorismerisico-verdenkingen-niet-te-achterhalen.html?fbclid=IwAR3DqyCnnsg3Xxfe-rUA8hucIEmgKXiTv5q24aZSZ7EYksj6z510sg5SmQc

Ons team is opzoek naar meer slachtoffers die zich aan willen sluiten bij onze COLLECTIEVE PROCEDURE om in sha Allah deze islamofobe praktijken te stoppen. Voor de betrokkenen is procederen op eigen houtje vaak onmogelijk en komt men tegenover gesloten deuren te staan. Daarom ontvangen de slachtoffers die zich bij ons hebben aangemeld gratis juridische bijstand.

Doneer zodat MRWN meer slachtoffers helpen!

Voer een bedrag naar keuze in

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=Ur9LMIjxmK54AqkOefpk8SpTz3pwQJFk

  • Ben jij bij aankomst in Turkije (of een ander land) door de douane geweigerd en teruggestuurd naar Nederland?

  • Word jij er tijdens het reizen door de marechaussee uitgepikt en uitgebreid ondervraagd?

  • Ben jij een buitenlands visum geweigerd?

  • Wordt jouw auto regelmatig aan de kant gezet?

  • En weet je niet waarom?

Naam
Ernst van het probleem(Required)
Drop files here or
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 15 MB.
    Privacyverklaring